Elektroanalytická měření v proudících kapalinách - Štulík, Karel (Moderní metody v chemické laboratoři, 1989)
Teorie elektroanalytických průtokových měření. Konstrukce a pracovní parametry elektrochemických průtokových detektorů. Instrumentace. Analytické metody: kalibrace, přímá měření, titrace, elektrochemické prekoncentrace analytu, spektroelektrochemické detekce a fotochemická derivetizace, použití enzymů, imunoelektrochemická analýza, homogenní a heterogenní enzymová imunoanalýza, volba enzymů pro značení. Vybrané aplikace elektrochemických detektorů v proudících kapalinách.