Chov ryb ve stabilizačních a akumulačních rybnících - Faina, Richard
Charakteristika stabilizačních a akumulačních rybníků. Výběr rybníků vhodných pro rybářské obhospodařování. Doporučená obsádka a technologie chovu ryb.