Organické látky ve vodách : aktuální problémy vodohospodářské chemie II : Pardubice 1989
Obsah: Organické látky ve vodách (Jeník J.) - Využití chromatografických metod ke stanovení organických látek ve vodách (Nondek L.) - Systém monitorování těkavých organických látek v povrchových a v odpadních vodách (Medek J.) - K problematice spektrální analýzy ropných látek ve vodách (Homola P.) - Průzkum a asanace podzemních vod znečištěných ropnými a chlorovanými uhlovodíky (Švoma J.).