Využití stochastických metod v některých směrech hydrotechnického výzkumu - I - Rudiš, Miroslav (Práce a studie)
Metoda odhadu usazeného množství plavenin v říčních zdržích. Odhad skutečných stochastických momentů fluktuací rychlosti stanovených na základě zestředněných záznamů. Stochastické řešení přestupu kyslíku hladinou v prismatickém otevřeném korytě v podmínkách makroturbulentních jevů.