Úprava mineralizácie vod (Ústav pro výchovu a vzdelávanie pracovníkov LVH SSR, 1988)
Obsah: Zvyšovanie mineralizácie vo vodárenských nádržiach (Olejko Š.) - Možnosti úpravy málo mineralizovaných tatranských vod (Olejko Š.- Luther S.) - Stabilizace povrchové vody deficitní na vápník a hydrogenuhličitany (Řeřicha P.-Pokorný J.-Ondok P.) - Mineralizácia vody z hygienického hľadiska (Stankovičová J.- Brtko J.) - Úprava vysokomineralizovaných vod reverzní osmózou a elektrodialýzou (Vika K.) - Úprava vysokomineralizovaných vod u odvodňovacích vrtov banských diel (Šuster L.- Valko M.).