In situ epoxy resin lining - operational guidelines and code of practice - Warren, I.C. (Water Research Center, 1989)
Podrobná informace k problematice plánování a řízení obnovy potrubí pomocí obložení epoxidovou pryskyřicí in situ. Podrobné směrnice pro čištění potrubí a použití přístrojů s přihlédnutím k hydraulickým vlastnostem proudění vody v potrubí a ke složení vody.