Nanočástice a jejich působení v akvatickém ekosystému - Čiháková, Pavlína
Práce se zabývá posouzením účinků stříbrných nanočástic na ekosystém, porovnává účinky stříbrných nanočástic na různé druhy organismů a sleduje závislost inhibice na velikost nanočástic. Použití stříbra a částic stříbra v průmyslu.