Propojení předpovědních hlasových profilů na mapový podklad záplavových území - Roub, Radek
předpovědí a dalších informací pro povodňové orgány různých úrovní. Prezentace dílčích výstupů výzkumu, zaměřeného na využití geografických informačních systémů pro podporu řešení krizových situací a jejich propojení na automatické vyrozumívací systémy. Tvorba struktury geodatabáze - evidenčního systému pro správu majetku a osob ohrožených živelními pohromami aj. Příprava softwaru pro prevenci a zvládání bezpečnostních rizik. Tvorba datového skladu, který evidenční systém nabízí, umožňuje napojení na systém včasného varování občanů, včetně geografického zobrazení ohrožených nemovitostí prostřednictvím napojení na geografické informační systémy.