Expozice azbestu při rekonstrukcích vnějších azbestocementových potrubí - Coufal, Marek
Stručná charakteristika azbestu. Využití azbestu a azbestocementu ve vodním hospodářství. Vodovodní potrubí z azbestocementu. Výhody a nevýhody azbestocementových trub. Zdravotní rizika při práci s azbestocementem. Nakládání s azbestem v právních předpisech ČR a demontáže azbestocementových potrubí a ochrana zdraví.