Rekonstrukce ÚV Kroměříž - nové technologické postupy - vyhodnocení 2. etapy zkušebního provozu - Adler, Pavel
Stručný popis původní úpravny vody, uvedeny důvody rekonstrukce. Popis nové technologie úpravy. Změna předúpravy vody. Ozonizace směsné surové vody. Postup úpravy v úpravárenské lince. Zvýšení účinnosti sedimentačního procesu. Prodloužení filtračního cyklu. Nižší množství kalu, úspora elektrické energie.