Prodloužení doby provozu filtračních náplní vzduchových filtrů impregnací nanočásticemi stříbra - Říhová Ambrožová, Jana
Metodika výluhů materiálu z filtračních náplní vzduchových filtrů, včetně výběru ukazatelů a jejich hodnocení. Při vyhodnocení výsledků zohledněn typ vzduchové náplně, doba provozu a úroveň kontaminace pro návrh standardu bezpečného provozu filtrační náplně vzhledem k její účinnosti. Testování filtračních náplní impregnovaných vrstvou nanočástic kovů (různých velikostí a náplní) v reálném provozu.