Dokumentace, pasportizace a návrhy nového využití továrních komínů s vodojemy - Vonka, Martin
Projekt monitoringu továrních komínů s vodojemy. Možnosti zachování zbylých komínových vodojemů jako zajímavých technických památek. Vytvoření databáze lokalit komínů s vodojemem. Stručná charakteristika komínových vodojemů - unikátních technických děl spojujících funkce továrních komínů a věžových vodojemů. Likvidace komínových vodojemů v současné době. Stručné představení šesti dosud existujících továrních komínů s vodojemem.