Pravděpodobnostní hodnocení provozu čistírny odpadních vod - Nesměrák, Ivan
Hodnocení změn jakosti vody průtokem ČOV pomocí přenosových funkcí. Výpočet těchto funkcí v časové nebo spektrální oblasti. Hodnocení přínosu celé čistírny nebo jejích částí na základě časových řad ukazatelů jakosti vody a množství odpadních vod na přítoku a odtoku z jednotlivých stupňů nebo z celé čístírny odpadních vod. Teoretický výpočet přenosové funkce pro některé jednoduché modely.