Vybrané havárie zděných stok v Praze - Řehoř, Jan
Havárie kanalizací a možnosti jejich předcházení. Význam provádění pravidelného průzkumu kanalizačních stok pro včasné zjištění poruch. Možné příčiny narušení zděných kanalizačních stok. Popis čtyř největších havárií zděných kanalizačních stok na území hlavního města Prahy, jejich příčin a způsobů jejich řešení: havárie kanalizace v ulici Trojská (1996), havárie kanalizace v ulici Českobrodská (2002), havárie kanalizace v ulici Kováků (2007), havárie dešťové kanalizace v křižovatce ulic Nový Svět a Černínská (2010).