Proč se při hodnocení výsledků rozborů pitné vody nebere v úvahu nejistota měření - Kožíšek, František
Provádění kontroly jakosti dodávané pitné vody a vyjadřování výsledků analýz. Legislativní požadavky na provádění kontrol jakosti pitné vody. Stanovení nejistoty měření. Problematika přičítání či odečítání nejistoty měření od výsledků rozboru. Doporučení pro zohledňování nejistoty měření při hodnocení výsledků rozborů pitné vody.