Trendy v používání kanalizačního potrubí - Jonášek, Josef
Plastová potrubí a jejich využití při budování kanalizačních sítí. Vlastnosti plastových potrubí a jejich výhody v porovnání s tuhými potrubními systémy. Typy vyráběných plastových potrubí. Potrubí se strukturovanou trubní stěnou, norma ČSN EN 13 476 pro výrobu plastových trubek se strukturovanou stěnou. Plnostěnná kanalizační potrubí. Materiály pro výrobu plastových potrubí, trend postupného návratu k potrubí z PVC. Představení plastových potrubních systémů PP Master, PVC Quantum a PP Wastic.