The influence of uncertainties in the calculation of mean monthly discharges on reservoir storage - Marton, Daniel
Problematika výpočtu zásobního objemu vodních nádrží s využitím řad průměrných měsíčních průtoků. Zatížení řad průměrných měsíčních průtoků nejistotami. Vliv nejistotami zatížených průtokových řad na výsledky vodohospodářského řešení zásobní funkce vodní nádrže. Možný postup odhadu míry nejistot zatěžujících členy průtokové řady průměrných měsíčních průtoků a následné začlenění průtokové řady do výpočtů zásobního objemu nádrže. Posouzení významu uvedeného postupu odhadu míry nejistot průtokových řad.