Výskyt polyaromatických uhlovodíků a těžkých kovů v říčních sedimentech v české části mezinárodní oblasti povodí řeky Odry - Tušil, Petr
Monitorování výskytu relevantních znečišťujících látek (polyaromatické uhlovodíky, těžké kovy) v říčních sedimentech ve vybraných profilech české části mezinárodní oblasti povodí řeky Odry. Výběr profilů pro sledování obsahu znečišťujících látek. Výběr monitorovaných znečišťujících látek. Hodnocené období (2003-2009) a charakter dat použitých pro hodnocení. Zjištěné hodnoty průměrných koncentrací vybraných relevantních látek v říčních sedimentech a jejich porovnání s příslušnými limity norem environmentální kvality. Časový průběh hodnot průměrných ročních koncentrací sledovaných látek ve vybraných profilech. Vývojové trendy koncentrací sledovaných znečišťujících látek v říčních sedimentech.