Dlouhodobý vývoj obsahu těžkých kovů v sedimentech řeky Moravy - Hudcová, Hana
Dlouhodobé sledování obsahu prioritních a dalších nebezpečných látek v sedimentech řeky Moravy. Hodnocení časového vývoje obsahu těžkých kovů v sedimentech řeky Moravy v letech 1997 - 2010. Přehled sledovaných lokalit v podélném profilu řeky Moravy. Metodika odběru vzorků sedimentů ve sledovaných lokalitách a jejich zpracování. Zjištěné koncentrace sledovaných těžkých kovů v sedimentech a jejich statistické vyhodnocení. Trendy vývoje obsahu kadmia, olova, rtuti a niklu v sedimentech v letech 1997 - 2010.