Využívání vodních zdrojů podzemních vod v lokalitě jihočeských pánví - Keprtová, Zuzana
Hydrogeologické rajony na území jihočeských pánví. Geologie území, akumulace podzemní vody v jihočeských pánvích. Významné odběry podzemních vod v prostoru jihočeských pánví. Problémy spojené s odběry podzemní vody: změna hydraulických poměrů, negativní ovlivnění množství a jakosti podzemních vod a na vodu vázaných ekosystémů. Vybudování monitorovacího systému pro pravidelné měření hladin podzemních vod a provádění bilance zásob a jakosti podzemních vod v jihočeských pánvích. Provoz monitorovacího systému, péče o monitorovací objekty. Optimalizace využívání vodních zdrojů v lokalitě jihočeských pánví na základě bilančního hodnocení zásob a jakosti podzemních vod v jednotlivých hydrogeologických rajonech.