Problematika návrhu ochranných pásem vodních zdrojů ve vztahu ke katastru nemovitostí - Novák, Pavel
Vývoj české legislativy v oblasti ochrany vod. Systém ochrany vodních zdrojů. Ochranná pásma vodních zdrojů I. a II. stupně. Zóny diferencované ochrany vodních zdrojů. Navrhování ochranných pásem vodních zdrojů ve vztahu ke katastru nemovitostí. Problémy spojené s vymezováním hranic ochranných pásem vodních zdrojů a jejich zápisem do katastru nemovitostí. Metodika zpracování návrhů ochranných pásem vodních zdrojů v prostředí GIS. Podkladové materiály pro stanovení ochranných pásem. Navrhovaná opatření pro ochranu jakosti a množství vod v povodí vodárenských nádrží.