Prognóza jakosti vody v dolní zdrži vodního díla Nové Mlýny z hlediska závlah - Hrazdil, Václav (VÚV, 1980)
Zpráva předkládá vědeckou předpověď jakosti vody v dolní zdrži vodního díla Nové Mlýny z hlediska závlah.