Gravitační odlučování olejů ze zaolejovaných vod produkovaných procesem vnitřního čištění cisteren : Lokalita: VaDS-Bohumín - Jadrný, Jan (VÚV, 1982)
Zpráva se zabývá gravitačním odlučováním olejů ze zaolejovaných vod produkovaných procesem vnitřního čištění cisteren. Poloprovozní zkoušky dočišťování byly provedeny ve VaDS Bohumín.