Hospodaření s vodou a ochrana vodních zdrojů v oblasti Jižní Moravy - Kočková, Eva (VÚV, 1984)
Zpráva předkládá technicko-ekonomickou studii k úkolu "Hospodaření s vodou a ochrana vodních zdrojů v oblasti Jižní Moravy".