Zhodnocení jakosti vody ve vodárenském profilu (Ohře, profil Tuhnice, 1971-77, oxidovatelnost) - Nejedlý, Augustin (VÚV, 1978)
Zpráva předkládá výsledky výzkumu zhodnocení jakosti vody v Ohři, v profilu vodárny Tuhnice zásobující Karlovy Vary.