Vplyv minerálnych hnojív na zmenu kvality podzemných vôd - Jacko, Róbert (VÚVH, 1972)
Zpráva hodnotí výsledky výzkumu vlivu minerálních hnojiv v polnohospodářsky produktivních oblastech ve vztahu ke změně kvality podzemních vod vyvolaných jednotlivými součástmi minerálních hnojiv a to různých hydrologických, pedologických a klimatických podmínek, během vegetačního a mimovegetačního období.