Experimentálne overenie maximálne prípustných koncentrácií škodlivých látok na modelovom zariadení / I. etapa: Overenie metodického postupu experimentálne za použitia Cu, Zn, CN - Rothschein, Jozef (VÚVH, 1971)
Zpráva předkládá výsledky ověření pracovních možností modelového zařízení na příkladě maximálně přípustných koncentrací tří běžně se vyskytujících toxických látek-Cu, Zn, CN.