Prognosa jakosti vody v nádrži Nové Mlýny - Kočková, Eva (VÚV, 1967)
Zpráva předkládá stručný popis nádrže Nové Mlýny a stručné charakteristiky jednotlivých povodí Dyje, Svratky a Jihlavy. Dále předkládá výpočet průměrného ročního přísunu plavenin a splaveniv. Zabývá se rovněž kvalitou vody v nádrži.