Návrh procesu čištění znehodnocených průmyslových emulzí v závodě ZPS-Gottwaldov-Malenovice - Jadrný, Jan (VÚV, 1968)
Zpráva předkládá výsledky výzkumu zneškodňování znehodnocených chladicích emulzí produkovaných v Závodech přesného strojírenství Gottwaldov-Malenovice.