Fyziologickán úprava pitných vod ozonem (Úprava vody ozonem se zřetelem na její hygienickou (fyziologickou) a technologickou hodnotu) - Novák, Zdeněk (VÚV, 1966)
Zpráva se zabývá použitím ozonu k úpravě pitné vody se zřetelem na její hygienickou a technologickou hodnotu.