Zhodnocení galeriových čiřičů v Plané n. Lužnicí / Posouzení výkonuz a stability vločkového mraku galeriových čiřičů v úpravně n.p. Silon - Novák, Zdeněk (VÚV, 1965)
Byl posuzován princip rozvodu vody děrovaným potrubím. Zpráva popisuje dosažené výkony galeriových čiřičů.