Použití oxidačně-redukčního potenciálu při kontrole a automatizaci čištění odpadních vod - Effenberger, Miloš (VÚV, 1965)
Zpráva předkládá výsledky výzkumu aplikace ORP (Oxidačně-redukčního potenciálu) v technologii biologického čištění odpadních vod.