Výzkum čištění odpadních vod z tukových závodů : II. etapa, Laboratorní a poloprovozní výzkum čištění tukových odpadních vod - Dvořák, Miloš (VÚV, 1963)
Zpráva předkládá výsledky výzkumu čištění odpadních vod v závodě Severočeské tukové závody v Ústí nad Labem. Předkládá výsledky laboratorních zkoušek a výsledky poloprovozních pokusů za podmínek, kterých bude dosaženo v budoucnu po rekonstrukci kanalizace v závodě a spojení odpadních vod z obou výrobních procesů.