Zpráva o prověření účinnosti typisovaného biologického septiku sídliště závodu J. Dimitrova v Čakovicích - Dvořák, Miloš (VÚV, 1957)
Zpráva předkládá výsledky průzkumu účinnosti typizovaného biologického septiku sídliště závodu J. Dimitrova v Čakovicích.