Bilancování znečištění odp. vod a návrh technologického postupu zneškodňování - Komendová, Vlasta (VÚV, 1985)
Zpráva předkládá výsledky bilancování znečištění v oplachových odpadních vodách a vypouštěných využitých koncentrátech z jednotlivých výrobních procesů. Pro výpočet bilancování znečištění byly použity výchozí podklady z ÚP Fosfátovny (Pikaz, inž. podnik Praha) a dále hodnoty získané výzkumem bilancování znečištění využitých lázní.