Posouzení přínosu ozonizace na straně surové vody na úpravně vody ve Víru : Dílčí informace o plnění úkolu za I. pololetí 1993 - Mega, Jaroslav (VÚV TGM, 1993)
Hlavním cílem úkolu je ( ve smyslu příslušné smlouvy o dílo uzavřené mezi VÚV TGM Praha a JmVaK, s.p., Brno) posouzení přínosu ozonizace na straně surové vody pro účinnost technologie instalované na úpravě pitné vody ve Víru.