Denitrifikace podzemní vody a eliminace znečišťujících látek - Pavonič, Michal (VÚV TGM, 1995)
Výzkumná zpráva dokumentuje výsledky řešení úkolu "Denitrifikace podzemní vody a eliminace znečišťujících látek", který byl řešen na brněnské pobočce VÚV T.G.M. v rámci úkolu MZe ČR v roce 1994. Tento úkol přímo navazuje na výzkumnou zprávu "Biotechnologické úpravy podzemních a povrchových vod - denitrifikace podzemní vody" řešenou v roce 1993 (rovněž MZe ČR).