Návrh minimálního zůstatkového průtoku v řece Dyji : v úseku mezi VD Nové Mlýny po soutok s řekou Moravou - Bernardová, Ilja (VÚV T.G.M., 2003)
Cílem je stanovení minimálních zůstatkových průtoků, které je nutné ponechat v řece Dyji od Nových Mlýnů po soutok s Moravou pro udržení základních vodohospodářských a ekologických funkcí tohoto vodního toku.