Program sledování vlivu EDU na jakost vody v řece Jihlavě v roce 2008 - Mlejnková, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2008)
Zpráva předkládá výsledky monitoringu jakosti vody řeky Jihlavy v ekolí EDU v roce 2008, ketrý měl za cíl objektivní posouzení vlivu odpadních vod EDU na životní prostředí.