PROJEKT MORAVA IV, 2005, DÚ 01. - Juráň, Stanislav (VÚV T.G.M., 2005)
Dílčí úkol DÚ 01 se zaměřuje na kvalitu odpadních vod hodnocenou dle množství vypouštěného organického znečištění, nutrientů, prioritních a nebezpečných látek a bakteriálního znečištění. Součástí úkolu je také ekotoxikologické hodnocení kvality odpadních vod.