PROJEKT MORAVA - 1991-1995, 1992. - Vlček, Zdeněk (Aquaconsult - Acon, 1992)
Cílem řešení zprávy je podat přehled bodového znečištění papírenským průmyslem v povodí Moravy (inventarizace znečištění). Byl vypracován přehled všech závodů PPC v povodí řeky Moravy, zjišťovány údaje o výrobě, kapacitě, surovinách a produkci odpadních vod a znečištění v ukazatelích BSK5, CHSKcr a NL spolu se stavem jejich čištění a možnosti proměřování.