PROJEKT MORAVA - 1991-1995, 1995, DÚ 02. - Vrabec, Lubomír (VÚV T.G.M., 1995)
Dílčí úkol 02 se v roce 1995 zabýval 41 zdroji průmyslového znečištění v povodí Moravy, které vypouštějí odpadní vody přímo do recipientu. Na základě výsledků sledování byl vytvořen návrh opatření.