Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Uzbekistánu ve dnech 22. - 26. 10. 2019 - Urban, Tomáš (VÚV TGM, v.v.i., 2019)
Účast na Mezinárodní konferenci "Region Aralského moře - zóna environmentálních inovací a technologií".