Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Rakouska dne 24. 10. 2018 - Mlejnková, Hana (VÚV TGM, v.v.i., 2018)
Odběr vzorků z řeky Dyje na rakouském území podle požadavku Česko-rakouské komise pro hraniční vody.