Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Polska ve dnech 4. - 5. 9. 2018 - Eckhardt, Pavel (VÚV TGM, v.v.i., 2018)
Měření průtoků na vybrané síti objektů v hraničním území ČR a PR (oblast Krzeszów-Adršpach, Police nad Metují-Kudowa Zdrój a povodí horní a střední Stěnavy).