Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko ve dnech 8. - 11. 6. 2018 - Musil, Jiří (VÚV TGM, v.v.i., 2018)
Příprava společného projektu se Štátnou ochranou prírody Slovenskej republiky a Slovenským rybářským svazem. Uvažovaný projekt bude zaměřen na monitoring populace hlavatky obecné (Hucho hucho).