Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty na Slovensko ve dnech 27. 2. - 1. 3. 2018 - Juráň, Stanislav (VÚV TGM, v.v.i., 2018)
Účast na 27. jednání Česko-slovenské komise pro hraniční vody, skupiny Ochrana vod (Skupina OV).