Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Polska a Belgie ve dnech 24. - 27. 10. 2017 - Fojtík, Tomáš (VÚV TGM, v.v.i., 2017)
Účast na 2. poradě pracovní skupiny G5 "Správa dat" MKOOpz, 25th Meeting of the Information Management & GIS Expert Group (IMGIS EG) of the ICPDR.