Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Mexika ve dnech 8. - 15. 11. 2015 - Vizina, Adam (VÚV TGM, v.v.i., 2015)
Ústní prezentace výsledků projektu na konferenci: 2nd International Conference on Hydro-Meteorological Risks and Climate Change, ICHRCC 2015.