Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Belgie ve dnech 9. - 10. 11. 2015 - Čapková, Jana (VÚV TGM, v.v.i., 2015)
Účast na jednání expertní skupiny o strukturované implementaci a informačním rámci (SIIF).